Добредојдовте во ХИТ МЕДИА!

УСЛУГИ

Ова се дел од нашите услуги и дејноста во која сме најдобри...

АУДИО И ВИДЕО РЕКЛАМА

Во сооднос со вашите побарувања создаваме индивидуални аудио и видео реклами во нашето студио со висок квалитет. Преку современа технологија добивате професионална и модерна аудио и видео реклама која лесно може да се интегрира за телевизија, радио и интернет.

ТОНСКО СТУДИО

За потребите на аудио-визуелна реклама Ви стоиме на располагање со студио кое работи со широк спектар на професионална техника. Гарантираме уникатни гласовни вокали кои ќе го збогатат комплетниот рекламен пакет за вашите потреби.

ВЕБ САЈТ

Ако ви треба професионален веб-сајт, нашиот тим е секогаш тука за вас! Ние ќе ви излеземе во пресрет со изработка на брза, професионална и квалитетна изработка веб-сајт кој ќе биде основа на сите ваши барања, идеи и желби. Брзината и квалитетот се нашите приоритети!

СОЦИЈАЛЕН МАРКЕТИНГ И ФАН СТРАНИ

Корисниците на социјалните медиуми велат дека е поголема веројатноста да купат од одреден бренд доколку истиот го следат онлајн. Ако маркетинг стратегијата на Вашиот бренд нема сериозна компонента од социјални медиуми, дефинитивно е време да ја земете во предвид.

ПРИНТ И ДИЗАЈН

Првите впечатоци се најважни, особено кога станува збор за вашиот бизнис. Зграбете го вниманието на потенцијалните клиенти со впечатлив графички дизајн за вашите маркетинг материјали. Нашиот тим од креативни графички и дизајнери ќе работат координирано со Вас за да се развие слика и коорпоративен имиџ, кој е вистински одраз на вашиот бренд

ПР РЕШЕНИЈА

Нашиот процес се базира на нашите вештини за креативна текстуална содржина. Овој начин на работа им овозможува на нашите клиенти да бидат информирани за состојбата на дадената услуга како и успехот на крајното решение.

МЕДИА ПЛАН ЗА ТВ, РАДИО И ИНТЕРНЕТ

Иницирање нови продажби, привлекување потенцијални клиенти, како и креирање на имиџ на компанијата. За секој клиент посебно изработуваме медија план според кој го распределуваме вашиот буџет според точно дефинирана таргет (целна) група за вашата кампања.

ТВ И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЗИ

Доколку потребите за реклама на вашиот производ или услуга најдобро би се прилагодиле спакувани во неколку секунди или минуди од ТВ или интернет прилог, решенијата можеме да ги најдеме заедно. Преку оригинална идеја и тематика поврзана со вашата понуда ќе ја создадеме посакуваната содржина која директно ќе влијае на целната група или пазарот кој е вашиот таргет.

ХИТ МЕДИА

Дозволете ние да се погрижиме за вашиот бренд или продукт, како што тоа го правиме до сега со нашите долгогодишни задоволни клиенти.

тим

Uploaded image

НЕНАД ЃОРГИЕВСКИ

General Manager
Uploaded image

ГОРАНА ЃОРГИЕВСКА

Marketing Manager
Uploaded image

ВИКТОР МАРТИНОВСКИ

Web and Design
Uploaded image

КРИСТИНА ВЕСИЌ

Public Relations

НАШИТЕ МЕДИУМИ

Ова се нашите интернет медиуми кои што ви стојат на располагање за сите ваши кампањи и идеи..

Контактирајте со нас

Пишете ни порака со сите ваши прашања и заедно да направиме успешна приказна...