ВЕБ ДИЗАЈН

Имајте свој сајт по најниска цена! Нашиот тим ќе се потруди да изработи уникатна веб страна според вашите потреби по најсовремени светски стандарди. Ние ви нудиме нај поволни услови за изработка, хостирање и одржување на вашиот сајт. hitportal.mk sajtotnadedo.mk radiohit.mk hitkujna.mk bunar.mk gemish.mk

АУДИО РЕКЛАМИ

Следејки ги светските стандарди изработуваме радио реклами и џинглови со еден или неколку вокали (наши водители и соработници) на македонски или албански јазик.. Аудио продукцијата ја сочинува тим од млади и стручни луѓе кои со своите идеи и креативност одговараат на сите барања на клиентот. Во продолжение преслушајте дел од нашите радио спотови :

ТВ ЕМИСИИ

Во наша продукција и со најсовремена опрема ви нудиме можност да ги реализирате вашите идеи за ТВ или интернет емисии и прилози. Со целосна или само техничка поддршка од наша страна реализирајте ги проектите по светски стандарди. ДЕТСКА ЕМИСИЈА – МИНИ ВЕСТИ КОМЕРЦИЈАЛНИ ПРИЛОЗИ www.minivesti.mk

ТВ РЕКЛАМИ

Заедно со нашиот видео тим, а во сооднос со вашите желби и потреби изработуваме оргинални видео спотови,тестемонијали,интернет прилози како и синхронизација на ваши реклами со професионални вокали на македонски или албански јазик. ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА: ЕЛИТ КАФЕ (2019год) ЕЛИТ КАФЕ (2018год) ЕЛИТ КАФЕ (2016год) ТЕСТЕМОНИЈАЛИ: КИНДЕР ПАРК – ИГРОТЕКА И РЕСТОРАН ГЕРИЛА МАРКЕТИНГ АМСМ + СЛИМ Read more about ТВ РЕКЛАМИ[…]