ТВ ЕМИСИИ

Во наша продукција и со најсовремена опрема ви нудиме можност да ги реализирате вашите идеи за ТВ или интернет емисии и прилози.
Со целосна или само техничка поддршка од наша страна реализирајте ги проектите по светски стандарди.

ДЕТСКА ЕМИСИЈА – МИНИ ВЕСТИ

КОМЕРЦИЈАЛНИ ПРИЛОЗИ

www.minivesti.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *