ТВ РЕКЛАМИ

Заедно со нашиот видео тим, а во сооднос со вашите желби и потреби
изработуваме оргинални видео спотови,тестемонијали,интернет прилози како и синхронизација на
ваши реклами со професионални вокали на македонски или албански јазик.

ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА:

ЕЛИТ КАФЕ (2019год)

ЕЛИТ КАФЕ (2018год)

ЕЛИТ КАФЕ (2016год)

ТЕСТЕМОНИЈАЛИ:

КИНДЕР ПАРК – ИГРОТЕКА И РЕСТОРАН

ГЕРИЛА МАРКЕТИНГ АМСМ + СЛИМ ЛАЈН КЛУБ (2013год)

ВОЈСОВЕР И СИНХРОНИЗАЦИЈА:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *